Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2009

κολοκυθόπιτα

Υλικά

· 1 κιλό κολοκυθάκια

· 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα

· 1/2 κούπας λάδι

· 2/3 κούπας σιμιγδάλι

· 1/2 κούπας δυόσμος

· 250γρ. φέτα τριμμένη

· 2 αυγά

· αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή

· Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, αλατίζουμε κι αφήνουμε να στραγγίσουν μισή ώρα

· Κόβουμε ττο κρεμμύδι και τον δυόσμο

· Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σ' ενα μπωλ

· Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και πασπαλίζουμε το με λίγη τριμμένη φρυγανιά και αδειάζουμε μέσα το μίγμα

· Απλώνουμε στην επιφάνεια φέτες ντομάτας και πασπαλίζουμε με φρυγανιά

· Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα περίπου.