Υλικά
· 1 κιλό κολοκυθάκια
· 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
· 1/2 κούπας λάδι
· 2/3 κούπας σιμιγδάλι
· 1/2 κούπας δυόσμος
· 250γρ. φέτα τριμμένη
· 2 αυγά
· αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
· Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, αλατίζουμε κι αφήνουμε να στραγγίσουν μισή ώρα
· Κόβουμε ττο κρεμμύδι και τον δυόσμο
· Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μαζί σ' ενα μπωλ
· Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί και πασπαλίζουμε το με λίγη τριμμένη φρυγανιά και αδειάζουμε μέσα το μίγμα
· Απλώνουμε στην επιφάνεια φέτες ντομάτας και πασπαλίζουμε με φρυγανιά
· Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα περίπου.